مدل حکومتی ایران منحصر به ‌فرد است

مدیر مؤسسه مطالعات علوم سیاسی چین مدل حکومتی جمهوری اسلامی را منحصر به ‌فرد و سیستم پایدار دانست و گفت: ایران با این مدل حکومتی توانسته به کشور مهمی در آسیا و منطقه تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از مرکز خبر حوزه، پروفسور نینگ در حاشیه بازدید از مراکز حوزوی قم اظهار داشت: برای نخستین بار است که به شهر قم می‌آیم و از اینکه زمینه سفر به این شهر و بازدید از مراکز علمی حوزه برایم فراهم شده، بسیار خوشحال و خرسند هستم و به آن افتخار می‌کنم.
وی در مورد انگیزه‌های این سفر گفت: این سفر در راستای یکی از برنامه‌های مطالعاتی چین است که می‌خواهیم با سیستم سیاسی ایران آشنا شویم.
مدیر مؤسسه مطالعات علوم سیاسی چین ادامه داد: این سفر تجربه بسیار بزرگی برای ما بود و روی خود بنده به عنوان یک محقق بسیار اثر گذاشته است.

* سابقه بیش از یک‌هزار ساله رابطه ایران و چین
وی در ادامه با تأکید بر کاربردی بودن این سفر و با تاکید بر اینکه ایران کشور بسیار مهمی در آسیا و به ویژه خاورمیانه است، گفت: رابطه ایران و چین دارای سابقه بیش از یک‌هزار سال است و با توجه به اتفاقات اخیر دنیا و به ویژه کشورهای خاورمیانه به نظر می‌رسد باید ایران و چین بهتر یکدیگر را شناخته تا تعاملات بهتری برای ایستادن در مقابل قدرت‌های مختلف را داشته باشند.
نینگ یادآور شد: من در برگشت به چین دستاوردهای خود را به آکادمی علوم اجتماعی و مؤسسه مطالعات علوم سیاسی چین بازگو می‌کنم تا شناخت آنها نسبت به ایران افزوده شود و در نهایت به نزدیک‌تر شدن دو کشور و دوستی هرچه بیشتر آنها منجر شود.

* کارآمدی مدل حکومتی ایران
وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد مدل حکومتی جمهوری اسلامی ایران، این سیستم را منحصر به فرد و غیر قابل مقایسه با سیستم حکومتی غربی‌ها و چین دانست و بیان داشت: شکل حاکمیت جمهوری اسلامی ایران ریشه در تاریخ و فرهنگ ایران دارد.
مدیر مؤسسه مطالعاتی علوم سیاسی چین افزود: به نظر من این مدل حکومت سیاسی، لازمه کشور ایران بوده و با توجه به تاریخ و تمدن ایرانی و اسلامی، همین سیستم مناسب آن است.
نینگ در پایان گفت: اینکه مدل حکومتی جمهوری اسلامی، سیستم پایداری در 30 سال اخیر داشته، نشان از آن دارد که موفق بوده و به نظر می‌رسد برای پیشرفت و ادامه مسیر ایران هم همین سیستم حاکمیت مناسب است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد