ما قربانی توطئه انگیسی ـ فارسی شدیم/ بیشتر جنوب ایران مال ماست!

یک پایگاه خبری عربی ـ که دفتر مرکزی آن در لندن و از حمایت عربستان سعودی برخوردار است ـ با درج نوشته ای با نام «سواحل ایرانی در خلیج فارس هویتی عربی ـ تاریخی دارد»! آورده است: از هنگامی که روابط سیاسی ایران و کشورهای عربی آغاز شده، همواره جزایر عربی، مورد اختلاف کشورهای ساحلی خلیج فارس بوده تا اینکه ایران موفق شد با همکاری بریتانیا، این جزایر را ـ که هویت عربی ـ تاریخی دارد ـ تصاحب کند.

به گزارش «تابناک»، پایگاه خبری «ایلاف» با تحریف خنده دار واقعیتی تاریخی در بخش دیگری این نوشتار می افزاید: اگر نویسندگانی چون «کارسن نیبور» که در سال های 1733 تا 1815 می زیسته، بر این باور بوده که سواحل خلیج فارس، به فرمان ایران بوده، ولی مالکیت آن عربی بوده است، این توهم ناشی از انگلیسی بودن اوست، چرا که او در ادامه خاطرات خود در سال 1765 تأکید می کند در سراسر سواحل خلیج فارس اعراب می زیسته اند و اثری از عجم ها دیده نمی شده است!

این پایگاه خبری در ادامه با بهره از واژه «هوله» ـ که اشاره به قبایل عرب موجود در بندرعباس، بندر بوشهر و خرمشهر دارد ـ می نویسد: این مناطق توسط دولت های ایرانی از عربی به فارسی و عجمی تغییر ماهیت داده اند، در حالی که هنوز بقایای آن ملت ها ـ که زیر بار این توطئه نرفتند ـ در اهواز حضور داشته و نهضت «الاحوازیین» را سر داده اند!

«ایلاف» سپس با بیان جملاتی کوتاه برای اثبات ادعای خنده دار خود می نویسد: «مگر می توان فراموش کرد که قشم، همان جسم است و این جزیره در مالکیت هنرمند عرب «حسین الجسمی» بوده است؟ مگر می توان فراموش کرد که «جالفا»، نام فارسی شده «رأس الخیمه» است؟ مگر می توان فراموش که پرتغالی ها با همدستی برخی خوانین منطقه و نادر شاه ایران، موفق شدند که جزایر خلیج فارس را از مالکیت اعراب بیرون آورده و به ایران پیوند دهند؟ مگر می توان از محل سکونت و تجارت قبایل «قواسم» و «عمانیین» و «الجبور و المزاریق» که همگی قبایل عرب هستند چشم پوشید؟ مگر می شود اخراج جمعی اعراب از سواحل خلیج فارس در سال 1854 و تغییر ماهیت این مناطق را فراموش کرد؟ مگر فراموش کرده ایم که جزیره «هنجام» ـ هنگام ـ تا سال 1928 مال اعراب بود و همه ساکنان آن عرب بودند تا اینکه ایران با همدستی بریتانیا، ساکنان بومی را بیرون کرد و عجم ها را در این منطقه اسکان داد؟».

در پایان این نوشتار، «ایلاف» نام بیش از سی قبیله عربی را برده که در بندرعباس، بندر لنگه، جزایر تنب بزرگ و کوچک، اهواز، قشم، ابوموسی، هندورابی و... می زیسته اند و اکنون از مناطقه آبا و اجدادی خود بیرون رانده شده و جای آنان عجم ها گرفته اند!
 

 

 

 


این نوشتار در حالی منتشر شده است که در خوزستان، عده ای بر طبل توهم جدایی طلبی کوبیده و سران برخی کشورهای عربی نیز از آنها حمایت می کنند. همچنین در حالی «ایلاف» اقدام به «آسمان ریسمان بافی» کرده که موضوع حاکمیت تاریخی ایران بر مناطق نامبرده و فراتر از آن بیشتر کشورهای کنونی عربی مانند امارات، بحرین و کویت، حقیقتی مستدل است که حتی مورد تأیید مورخان محدود عرب نیز بوده و به نظر نمی رسد، چندان نیازی به تکرار رخدادهای ثبت شده تاریخی در رد ادعاهای توهم گونه این رسانه سعودی باشد، ولی آنچه این روزها به خوبی مشهود است، هجوم همه جانبه مقامات و رسانه های عربی منطقه برای زیر فشار قرار دادن ایران است.

البته پاسخ آزاد اهل فن به چنین ادعاهای بی پایه ای، تنها برای ثبت در تاریخ شایسته است که «تابناک» پیش از این، بارها با ارایه اسناد و مستندات بدان پرداخته و برای نمونه چند مطلب در این باره را در پایان پیوند خواهد داد.

اما در حالی که مقامات عربی در هفته های اخیر، با جنجال آفرینی سیاسی، سعی در القای دخالت ایران در کشور خود و حمایت ایران از اعتراضات مردمی در این کشورها داشته اند، «عمرو موسی»، دبیرکل اتحادیه عرب در موضعی کاملا تحریک آمیز بیان داشت که موج اعتراضات عربی به ایران نیز خواهد رسید.

دبیر کل اتحادیه عرب که با روزنامه «لوفیگارو»، چاپ پاریس، گفت وگو می کرد، افزود: «من بر این باورم که بادهای سهمگین تغییر به جهان عرب محدود نخواهد شد و به زودی به سوی ایران وزیدن خواهد گرفت.»

وی در بخش دیگری از مصاحبه خود با اشاره به قیام های کنونی در جهان عرب گفته است که «شهروندان این کشورها، خواهان مشارکت در تصمیم گیری ها هستند. اتحادیه عرب مدل دقیقی برای ارایه به کشورهای عربی به منظور انجام تغییرات ندارد، ولی ما بارها هشدار داده ایم که نیاز به تغییر هست.»

«عمرو موسی» با این حال از حضور نیروهای نظامی عربستان سعودی در خاک بحرین برای سرکوب معترضان حمایت کرد و آن را قانونی دانست.

وی در پاسخ به این پرسش «لوفیگارو» که آیا تصمیم عربستان در اعزام نیرو به بحرین درست بوده است، گفت: «اعزام نیرو قانونی بوده و در راستای معاهده ای است که میان کشورهای شورای همکاری خلیج فارس امضا شد. وضعیت مثل بلور برای ما شفاف است، بحرین یک کشور عربی است و باید عربی هم باقی بماند. حفظ ثبات این کشور حیاتی است.»

این مقام عربی که خود نیز مدعی دخالت ایران در امور کشورهای عربی است، با وقاحت تمام تلاش دارد، با بیان این موضوعات، آشکارا اقدام به فضاسازی علیه ایران کرده و مشخص می کند که پشت پرده درگیری های محدود در خوزستان از کجا آب می خورد؛ موضوعی که گویا نیاز به واکنش سریع و شدید مقامات وزارت خارجه کشورمان در محکومیت چنین سخنانی دارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد